روند و طول درمان در کاشت ایمپلنت

روند و طول درمان در کاشت ایمپلنت

روند و طول درمان در کاشت ایمپلنت :

جلسات ملاقات و معاینه  با بیمار از ابتدا باید مشخص شود برای مثال کاشت یک واحد دندان در فک بالا  نیازمند جلساتی به ترتیب زیر است :

جلسه اول

کاشت فیکسچر

روز 1

جلسه دوم

بازکردن بخیه بعد از دو هفته

روز 15

جلسه سوم

چکاپ  دو ماه بعد

روز 75

جلسه چهارم

بستن هیلینگ یک ماه بعد

روز 105

جلسه پنجم

قالبگیری بعد از پانزده روز

روز 120

جلسه شیشم

امتحان فریم  پنج روز بعد

روز 125

جلسه هفتم

تحویل پروتز پنج روز بعد

روز 135

این حداقل زمان لازم برای پروسه درمان میباشد که معمولا بازه های زمانی بیشتر از این مقدار می باشد اگر چینی قبل از گلیز امتحان شود و اگر چسب موقت زده شود دو جلسه اضافه می شود برای فک پایین این زمان دو ماه کوتاه تر است به همین خاطر سعی میکنیم که تا حد امکان درمانهای ایمپلنت دو فک را را با هم شروع کنیم  و یا فک بالا را زود تر از فک پایین شروع کنیم .

در صورتی که دو فک بیمار با هم احتیاج به ایمپلنت داشته باشد حتما ابتدا باید با فک بالا شروع کنیم و میتوانیم یک ماه صبر کنیم وبعد کار فک پایین را شروع میکنیم  و در خاتمه سه ماه بعد از جراحی اول بستن هیلینگ را آغاز میکنیم.

بسیاری از بیماران میگویند که ترجیح میدهیم کاشت دندان را از یک فک شروع کنیم و اگر رضایت بخش و راحت بود سپس در ناحیه دیگر شروع خواهیم کرد ولی تجربه نشان داده که همه این افراد موقع تحویل کارشان می گویند ای کاش تمام نواحی را با هم شروع کرده بودیم چون اکثر موارد نتیجه کار و روند درمان رضایت بخش است این در حیطه وظایف دندانپزشکان است که اعتماد بیمار را هر چه بیشتر جلب کند که بتوانند نهایتا در پنج ماه الی شش ماه کلیه کارهای درمان تمام شود و تعداد دفعاتمراجعه بیمار به دندانپزشکی به حداقل برسد.

انجام درمان ایمپلنتی بر روی هر دو فکبه صورت همزمان موجب ایجاد پلان اکلوزالی بهتر، تقسیم فضای ایده آل تر و یکنواختی رنگ واندازه و قرینه سازی مناسب تر می شود.

 

مشاوره جهت کاشت دندان:

قبل از هر کاری، شما باید یک متخصص ایمپلنت دندان ، که آموزش های عالی و حرفه ای در زمینه ترمیم دندان بوسیله ایمپلنت را دیده است را ملاقات کنید و از ائ مشورت بخواهید.

دندان پزشک نیز از  شما یک معاینه جامع و کامل به عمل خواهد آورد. طی معاینه، او پیشینه پزشکی و دندان پزشکی شما و میزان مراقبت شما از دهان و و دندانتان را مرور خواهد کرد، از دندان شما عکس خواهد گرفت، و از دندان و لثه شما قالب گیری خواهد کرد تا بتواند مدل آن را بسازد و برای آغاز کار آماده شود.

در برخی موارد، ممکن است دکتر از شما بخواهد تا از دندان خود سی تی اسکن تهیه کنید. سی تی اسکن به دندانپزشک شما این امکان را می دهد تا بتواند میزان تراکم استخوانی که در فک شما برای نگهداری ایمپلنت موجود میباشد را تشخیص دهد.

سی تی اسکن همچنین جای اعصاب و سینوس ها که بالای دندان های بالایی قرار دارند را نشان خواهد داد که باعث جلوگیری از آسیب احتمالی بین آنها حین جراحی ایمپلنت می شود.

اگر عکس و سی تی اسکن  دندان نشان دهد که فک شما تراکم استخوان کافی برای نگه داشتن و تحمل ایمپلنت دندان را ندارد، دندان پزشک شما گزینه هایی برای ساخت و افزایش تراکم استخوان را مطرح می کند که شامل پیوند استخوان یا دیسترکشن(تخریب) استخوان می باشد.

پیوند استخوان یعنی از اضافه کردن پودر استخوان به فک بیمار. روشی است که بوسیله جراحی در جاهایی که استخوان بیشتری مورد نیاز است، با جدا کردن استخوان موجود بوسیله ی پین و پیچ، باعث رشد و تولید استخوان بیشتر توسط بدن می شود.

اگر شما به یکی از این روش ها نیاز پیدا کنید و مراحل درمان را آغاز نمیایید ، حدودا از بین ۴ تا ۱۲ ماه طول می کشد تا استخوان شما آماده ی ایمپلنت شود.

 


چاپ   ایمیل